Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 400 Milyon Turist Entübe Sayısı ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kara Harp Okulu yapı kredi emniyet

Gündemde Bugün-29 Eylül 2017 Cuma

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Açılış Törenine ve Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi Kurdela Kesim Törenine katılacak. (Saat:14.30-16.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binail Yıldırım, Çanakkale Havalimanı Yeni Terminal Binası Açılış Törenine katılacak, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Akademik Yılı Açılışı Ve Fahri Doktora Tevcih Törenine katılacak, Restorasyonu Tamamlanan “Mehmet Akif Ersoy Evi”nin Açılışı ve Halka Hitap edecek.  (Saat:10.00-10.30-15.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU İSTANBUL'DA

-Başbakan Yardımcısı Sayın Hakan Çavuşoğlu, Polat Otel'de Rumeli Yönetici ve İş Adamları Derneği (RUYİAD) tarafından düzenlenen yemekli toplantıya katılacak. (Saat:20.00)

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA

-Milli eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Teşrifleri ile Gerçekleştirilecek İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Açılış Törenine ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Teşrifleri ile Gerçekleştirilecek Sâmiha Ayverdi Anadolu Lisesi Açılış Törenine katılacak. (Saat:14.00-16.00)

BAKAN ELVAN MERSİN'DE

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Dia Center'de AK Parti Yenişehir 4. Olağan İlçe Kongresine ve Halk Eğitim Toplantı Salonu'nda AK Parti Silifke Olağan İlçe Kongresine katılacak. (Saat:10.00-14.00)

BAKAN DEMİRCAN ANKARA'DA

-Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Yenimahalle Atatürk Aile Sağlığı Merkezi'nde Türkiye Beslenme ve Sağlık Araştırması tanıtım programına katılacak. (Saat:10.00) 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU İSTANBUL'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Intercontinental Otel'de Kolombiya Dışişleri Bakanı  María Ángela Holguín  ile Ortak Basın Toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.15) 

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Radisson Blu Hotel'de Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları Ödül Törenine katılacak, Mimar Sinan'ın evini ziyaret edecek ve AK Parti Hacılar İlçe Kongresine katılacak. (Saat:10.00-17.00-17.30)

BAKAN ÖZLÜ KÜTAHYA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Valililği ziyaret edecek, Valilik Toplantı Salonu'nda İstişare ve Talep Toplantısına katılacak, Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, Tavşanlı Küçük Sanayi Sitesi 440 İşyeri Anahtar Teslim Töreni ve Sanayi Sitesi 318 İşyeri temel Atma Törenine katılacak, Tavşanlı Belediye Başkanlığı Ziyaret edecek ve Hüsnü Ordu Kültür Sarayı'nda Ak Parti Tavşanlı İlçesi 6. Olağan Kongresine katılacak. (Saat:10.00-10.20-12.00-15.00-15.30-16.00)

BAKAN FAKIBABA BURSA VE İSTANBUL'DA

-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, GTHB İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda Tarımsal STK’larla toplantı yapacak ve İstanbul Harbiye Oditoryumu'nda 45. Apimondia Dünya Arıcılık Kongresi Açılış Törenine katılacak.  (Saat:10.00-17.00-17.30)

BAKAN ARSLAN ÇANAKKALE'DE

-Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın da teşrif edecekleri Çanakkale Havalimanı Yeni Terminal Binası Açılış Törenine katılacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), l. Dönem Ocak-Haziran 2017 Elektrik ve Doğal Gaz fiyatları verilerini ve Ağustos 2017 Dış Ticaret İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

GÜNCEL

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Yeşilay Genel Merkezi'nde “YEDAM’la Hayata Devam” etkinliğine katılacak. (Saat:14.00)

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bahariye Mevlevihanesi'nde Muharrem İftarı ve Kerbelâ Şehitlerini Anma Programına katılacak. (Saat:18.59)

SPOR

-Süper Lig'in 7. hafta açılış maçında Teleset mobilya Akhisarspor ile Fenerbahçe Manisa 19 Mayıs Stadyumunda karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-TFF 1. Lig 7. hafta açılış maçında Boluspor-Altınordu maçı oynanacak. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.