Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook emniyet filipinler 30 bin öğretmenin ataması ne zaman yapılacak karayolları genel müdürlüğü şemsi bayraktar 30 ocak 2016 hava durumu 30 Mart 2024 Pazar Gündemi beypazarı belediyesi içişleri bakanlığı 30 ocak

Gündemde Bugün-30 Aralık 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 13. haftası Gaziantep Basketbol-İstanbul BBSK, Fenerbahçe Beko-Darrüşşafa Tekfen, Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:13.00-15.15-17.30)

-Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftası Beşiktaş - OGM Ormanspor, Canik Bld. - Gündoğdu Adana Basketbol ve Hatay BŞB. - İstanbul Üniversitesi karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:14.00-15.00-16.30)

-

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.