Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba

"İnternetsiz Ev Kalmasın" Seferberliğine Extranet’ Ten Büyük Destek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın tek bir vatandaşın bile internet erişiminden mahrum kalmaması için başlattığı "İnternetsiz Ev Kalmasın" seferberliğine Extranet’ ten büyük destek geldi.

Türkiye’nin dijital dönüşümü adına bir milat olması beklenen bu seferberliğin, internet hizmetinden yararlanamamış haneleri internet ile buluşturması hedeflemektedir.Bakanlığın çizdiği bu vizyona hizmet etmek üzere, Extranet internetle tanışamamış vatandaşlara yönelik hesaplı internet paketleri sunmak için kampanya bir başlattı.



Extranet ’in 24 ay boyunca değişmeyen avantajlı fiyatlarla sunacağı paketlerin fiyatı; 4 Mbps 20 GB AKN Limitsiz Paket 9,90TL ve 4 Mbps 20 GB AKN Limitsiz Paketi 24.90TL olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin adresinde daha önce internet tanımlanmamış olmalıdır veya internet hattının iptalinden en az 3 ay geçmiş olmalıdır.
Detaylı bilgi için; Extranet Noktaları’nıziyaret edebilir, bilgi@extranet.com.tradresine e-posta gönderebilir, www.extranet.com.tr‘yi inceleyebilir veya 0850 470 0 444 no.lu ExtranetMüşteri Hizmetleri Servisi’ni arayabilirsiniz.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.