Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk AİLE

Navigasyon Üzerinden Özel Şoför Hizmeti

Yandex Navigasyon, kullanıcılarına fayda sağlayacak bir yeniliğe daha imza atıyor. Artık, Yandex Navigasyon kullanıcıları, araçları için saatlik özel şoför hizmeti alabilecekler.

Trafikte gitmek istenen noktaya rota oluşturabilme, sesli yönlendirme alabilme, boş park yeri alabilme veya konum paylaşma gibi özellikleriyle kullanıcılarına pek çok kolaylık sunan Yandex Navigasyon, özel şoför ihtiyacını da karşılayacak.

Saatlik özel şoför hizmeti için Alfred Concierge ile işbirliği yapan Yandex Navigasyon, 7 gün 24 saat özel şoför hizmetini verecek.

Kullanıcılar, “Kategoriler” ekranındaki Alfred Concierge logosuna tıklayarak ihtiyaç halinde kendilerine en yakın noktadan özel şoför çağırabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.