Öne Çıkanlar gündem palandöken çin Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook

AB Komisyonu Mülteci Anlaşmasını Türkiye ile Değerlendirecek

Avrupa Birliği ile Türkiye arasındaki mülteci anlaşması ve bu çerçevede Türk vatandaşlarına vize muafiyetinin sağlanmasına ilişkin tartışmalar sürerken Avrupa Komisyonu’nun bu hafta anlaşmanın işleyip işlemediğine ilişkin değerlendirmeyi yayımlaması bekleniyor.

İngiltere’nin AB’den ayrılıp ayrılmayacağına ilişkin olarak 23 Haziran’da yapılacak kritik referandumun AB’nin bu haftaki başlıca gündem maddesini oluşturmasına kesin gözüyle bakılıyor. “Birleşik Kraliyeti’nin AB’deki son haftası?” diye soran EUObserver’e göre, AB’nin bu haftaki gündeminde AB ile Türkiye arasındaki göç anlaşması da bulunuyor.

-YENİ “TERÖRLE MÜCADELE STRATEJİSİ” AÇIKLANACAK-
Haberde Avrupa Komisyonu’nun Çarşamba günü yeni bir terörle mücadele stratejisini açıklaması öngörüldüğü belirtilirken Komisyon’un ayrıca AB-Türkiye göçmen anlaşmasının işleyip işlemediğine ilişkin bir değerlendirmeyi de yayımlayacakğına dikkat çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.