Öne Çıkanlar Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin

Aseman Havayolu Şirketi: Düşen Uçakta Bulunan Herkes Öldü

İran’ın başkenti Tahran’dan kalktıktan 20 dakikadan sonra İsfahan  ilinin Semirom yakınlarında düşen ATR 72 yolcu uçağında bulunan üçü çocuk 66 kişiden kurtulan olmadığı bildiriliyor. 

İran devlet tv kanalına konuşan Aseman Havayolu sözcüsü Muhammad Taghi Tabatabai, düşen uçakta biri  çocuk 60 yolcu ile 6 mürettebatın bulunduğunu, uçakta bulunan herkesin öldüğünü duyurdu.

Sözcü, Tanran'dan havalanıp Yasuc kentine giden uçağın 440 metre yüksekliğinde Dena Dağı’na çakıldığını belirtti.

Press TV’ye göre, dağılık bir bölgeden radardan kaybolan uçak için yapılan arama ve kurtarma çalışmalarının kötü hava nedeniyle olumsuz etkilendiği, helikopterlerin inemedikleri belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.