Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 6 Ağustos 2022 Gündemi 4 Ağustos 2022 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 4 Milyon TLlik Büyük İkramiye Tam Bilete Çıktı 4 milyon TLlik büyük ikramiye hangi numaraya çıktı 400 Milyon Turist

Hamanei: Siyasi Denklemler Savaş İhtimali Olmadığını Gösteriyor

İran dini lideri Ayetullah Ali Hamanei, siyasi denklemlerin savaş ihtimali olmadığını gösterdiğini söyledi.

Mehr News’a göre, İran Ordusu Hatem’ül Enbiya Hava Savunma Karargahı komutanlarını kabul eden Hamanei, Hatem’ül Enbiya Hava Savunma Karargahı’nın düşmanla mücadelede ön cephede yer aldığını belirterek, bu karargahın komutanlarının her geçen gün daha çok hazırlıklı olmaları gerektiğini vurguladı.

Ayetullah Hamanei, siyasi denklemlerin savaş ihtimali olmadığını gösterdiğini kaydederek, “Her durumda Silahlı Kuvvetler uyanık, yetenekli ve güçlü bir şekilde teçhizatlarını geliştirmelidir. Silahlı kuvvetlerin güçlendirilmesi doğrultusunda atılan her adım Allah katında bir ibadettir” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
IranSilahlı Kuvvetler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.