Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 7 Aralık 2023 Gündem Özeti 6 Ağustos 2022 Gündemi 4 Ağustos 2022 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 4 Milyon TLlik Büyük İkramiye Tam Bilete Çıktı 4 milyon TLlik büyük ikramiye hangi numaraya çıktı

Pakistan Cumhurbaşkanı Ve Başbakanından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Telefon

Pakistan Başbakanı Muhammad Nawaz Sharif perşembe akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan'a telefon etti. Sharif,  İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki intihar saldırılarını yeniden kınadığını söyledi. Başbakan saldırılar sırasında kaybedilen hayatlar için en derin başsağlığı dileklerini iletti.
 
Başbakan Shariff Pakistan hükümetinin ve halkının Türk kardeşlerinin acısını paylaştığını ve bu kritik anda onlarla tam bir dayanışma içinde durduğunu söyledi. Terörizme karşı savaşmaktaki kararlılığını yeniden teyit ederken, Nawaz Sharif günümüzde ciddi bir küresel mesele haline gelen terörizm belasını ortadan kaldırmak için uluslararası düzeyde birleşik ve iyi düşünülmüş çabaların yerine getirilmesinin gerekli olduğunu ifade etti. 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, bu çok önemli dönüm noktasında Başbakan'a Türkiye ile dayanışma isteklerini ifade ettiği için teşekkür etti ve Türkiye'nin bu sıkıntılı anlarda Pakistan hükümetinden ve halkından gelen desteğe değer verdiğini kaydetti.
 
Türkiye ile güçlü bir dayanışma gösterisi olarak, Pakistan Cumhurbaşkanı Mamnoon Hussain de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a telefon etti ve Atatürk Havalimanı'ndaki alçakça terörist saldırıyı kınadı. Türkiye hükümeti ve halkına en derin samimiyetlerini ve başsağlığı dileklerini sundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.