Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 7 Aralık 2023 Gündem Özeti 6 Ağustos 2022 Gündemi 4 Ağustos 2022 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 4 Milyon TLlik Büyük İkramiye Tam Bilete Çıktı

YÖK’te Görev Dağılımı

Yükseköğretim Kurulu’nda görev dağılımı gerçekleşti.
YÖK’ten yapılan yazılı açıklamada, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesinde boş bulunan Mütevelli Heyet Üyeliğine YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Yavuz Atar’ın seçildiği belirtildi. Aynı zamanda YÖK Üyeliği de bulunan Atar’ın üyeliğinin de devam ettiği kaydedildi.
Diğer yandan ,YÖK Başkanvekilliğine Prof. Dr. Hasan Mandal’ın seçildiği ve boş bulunan YÖK Yürütme Kurulu Üyeliğine de Prof. Dr. Rahmi Er’in seçildiği duyuruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.