Öne Çıkanlar palandöken gündem tbmm chp milliyetçi hareket partisi çin kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri

Baran: “30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinin Kararlılık, İnanç, Birlik Ve Beraberliğinin Eseridir ”

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin kararlılık, inanç, birlik ve beraberliğinin eseri olduğunu belirterek “Türkiye, dün olduğu gibi bugün de gerçekleştirdiği büyük atılımlarla istikbale doğru yürümenin kararlılığı ve inancı içindedir” dedi.

ATO Başkanı Baran, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında Cumhuriyet’in banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kahraman Türk milletinin düşman birliklerini vatan toprağından uzaklaştırmak için mücadele verdiğini, Büyük Taarruz ile de işgalci güçlere son darbenin vurulduğunu hatırlatan Baran, “30 Ağustos Zaferi ile sonuçlanan kahramanlık destanı, bizim milli şuurla geleceğe taşıyacağımız önemli bir mirasımızdır” dedi.

Baran, Türk milletinin 98 yıl önce verdiği mücadelenin bugün de farklı şekilde ve alanlarda sürdürüldüğüne dikkat çekti. Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığı için iş dünyası olarak yerli ve milli üretimin yanında ve destekçisi olduklarını vurgulayan Baran, “Türkiye’yi terörle, tehditle, şiddetle, ekonomiyle zayıf düşürmeye çalışanlar hiçbir zaman emellerine ulaşamayacak, milletçe çalışarak, üreterek onlara en güzel cevabı vereceğiz” diye konuştu. Baran sözlerini şöyle sürdürdü:

“30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.