Öne Çıkanlar gündem palandöken çin Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook

Fuel Oil Ve Gaz Yağında İndirim

Yarından itibaren geçerli olmak üzere Fuel Oil’de 10, Gaz yağında 17 Kuruş indirim gerçekleştirildi.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası, sosyal medya hesabı Twitter’dan akaryakıt ürünlerinde gerçekleşen indirime ilişkin açıklama yaptı. Buna göre, yarından itibaren geçerli olmak üzere Kalorifer yakıtında 13, Fuel Oil’de 10, Yüksek Kükürtlü Fuel Oil’de 6, Gaz yağında 17 Kuruş indirim oldu.

Benzinde de yarından itibaren 15 kuruşluk bir indirim gerçekleşirken, mevcut uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.