ING, Dünyanın En İyi Bankası Seçildi

ING, finans dünyasının en prestijli yayınlarından The Banker tarafından, 17’ncisi düzenlenen ‘En İyi Banka Ödülleri’nde ING, ‘Yılın En İyi Küresel Bankası’ ödülüne layık görüldü. ING Grubu aynı zamanda Hollanda, Belçika, Batı Avrupa’nın en iyi bankası seçilerek, toplam dört ödülün sahibi oldu.

Financial Times bünyesinde yer alan finans dünyasının en etkili yayınlarından The Banker, bu yıl 17’ncisi düzenlenen En İyi Banka Ödülleri’nde dereceye girenleri Londra’da düzenlenen törenle açıkladı. ING, bu yıl küresel düzeydeki basarisini teyit eden bir ödülün sahibi oldu ve dünyanın en iyi bankası seçildi.

Koos Timmermans: “Doğru Yolda İlerleyen Öncü Banka Olduğumuzun Teyidi”

“Yılın En İyi Küresel Bankası” seçilen ING’nin ödülünü Başkan Yardımcısı Koos Timmermans aldı. Timmermans, “Bu ödül, ING’nin hızla değişen günümüz dünyasından doğru yolda ilerleyen öncü bir banka olduğunu teyit ediyor. Bu ödülü, tüm çalışma arkadaşlarım adına kabul etmekten büyük onur duyuyorum. Başarımız, dünya çapındaki 52 bin çalışanımızın yoğun çabalarının bir sonucudur. Bu ödüller teknoloji ve inovasyona yatırım ve müşterilerimize fark yaratan deneyim sunma odağımız konularında bizi daha da teşvik ediyor” ifadelerini kullandı.

Sağlıklı Sonuçlar, Teknoloji, İnovasyon Ve Müşteri Odaklılık Ödülü Getirdi

Jüri, ödül sahiplerini belirlemek için dünya çapında pek çok bankanın geçen yıla ilişkin sonuçlarına, performanslarına ve büyümelerine ilişkin 1.000’i aşkın uygulamayı gözden geçirdi. Tüm bankalar, finansal performans, teknoloji, inovasyon ve pazarlama inisiyatiflerine ilişkin verileri jüri üyeleriyle paylaştı.

The Banker’in, konuyla ilgili açıklamasında, “ING son derece sağlıklı sonuçlarla birlikte teknoloji, inovasyon ve müşteri hizmetleri odağı konusunda öncü bir strateji ortaya koydu. Bunun kesinlikle kazanan bir kombinasyon olduğu görülüyor. Hem küresel düzeyde hem de Bati Avrupa’da en iyi banka seçilen ING’yi kutluyoruz” denildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.