Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Ruj Sürmek Artık Çok Keyifli

Avon Legend mat ruj, rujların en yenisi, yoğun pigmentli 11 renk seçeneği, elmas kesim ucuyla güzelliğinizi gösterecek harika bir seçenek. Neden mi? Süper nemlendirici bazı sayesinde rengi ve nemi hapsediyor, dudak bazı kullanmanıza gerek kalmıyor.

Şu ana kadar en yüksek pigment içeren mat ruj olduğu için tek sürüşte yoğun renk veriyor. Elmas kesim ruj, köşeli ucuyla keskin, kolay ve profesyonel makyaj artisti gibi uygulama sağlıyor. 1 dakikada harikalar yaratabillirsiniz. Artık yapmanız gereken tek şey hangi tonu kullanacağınıza karar vermek. Sezonun renkleri arasından favorinizi seçmekte zorlanacaksınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.