Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk suriye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan Kent diyarbakır Ayyuka eNBE enflasyon

15 Yaşındaki Genç Yetenek Başak Çalık’tan İlk Merhaba!

Henüz 15 yaşındaki genç yetenek Başak Çalık, ilk single çalışması ‘’Bye Bye’’ı Sony Music Türkiye etiketiyle yayınladı.

Dinleyenlerin, “O Ses Çocuklar” programındaki performansından hatırladığı Başak, programın ardından 2018 yılında İtalya’da düzenlenen Uluslararası Müzik Yarışması’nda “Pop/Şan” kategorisinde birinci olarak müzik serüvenine devam etti. Henüz 13 yaşında başladığı söz ve beste çalışmaları da enerjik ve renkli şarkısı ‘’Bye Bye’’ ile taçlandı.


Türk pop müziğine yepyeni bir yaklaşımla farklı bir soluk getirmek isteyen Başak Çalık; ‘’Bye Bye’’ şarkısının söz ve bestesine kendi imzasını atıyor. Şarkının düzenlemesi ise Alişan Göksu’ya ait.

Şarkının enerjisini ve rengini ekranlara yansıtan klibin yönetmeni ise Murat Joker. Klipte Başak Çalık’a dört dansçı arkadaşı da eşlik ediyor.


‘’Başak Çalık - Bye Bye’’ Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında. Şarkının renkli video klibi ise Sony Music Türkiye YouTube kanalında!

Klibi izlemek için tıklayın!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.