23 Nisan’da Ege Perla’da Havalara Uçuyoruz

Açıldığı ilk günden beri çocuklar için düzenlediği hem eğlenceli hem de yaratıcı etkinliklerle fark yaratan Ege Perla, 23 Nisan’da tüm çocukları Ege Perla Uçurtma Şenliği’nde bir kez daha bir araya getiriyor.


22-23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek etkinlikte birbirinden renkli uçurtmaları kendi beğeni ve zevklerine göre renklendirip, birbirinden farklı atölyeler ile yaratıcılıklarını keşfedecek olan çocuklar için en büyük sürpriz ise 23 Nisan, Salı günü gerçekleşecek Anadolu Ateşi “Kıvılcım” Çocuk grubunun dans gösterisi olacak.

Uçurtmalar çeşit çeşit renk ve şekilleriyle gökyüzünde salınırken, aynı zamanda çocukların uçsuz bucaksız hayal dünyalarında bir gezinti yaparlar. Miniklerin bu duyguyu yeniden yaşamaları için Ege Perla, 22-23 Nisan tarihlerinde çocuklar için bir kez daha özel bir etkinlik düzenliyor. Çocukların yaşıtlarıyla kaynaştığı ve birlikte hayal güçlerini geliştirebilecekleri bu özel etkinlikte çocuklar, uçurtmalarını kendi elleriyle renklendirerek, hayallerindeki uçurtmayı hayata geçirirken, birbirinden farklı atölyeler ile yaratıcılıklarını keşfedecekler.

İki gün boyunca 12.00-19.00 saatleri arasında uzman eğitmenler eşliğinde sürecek olan etkinlikte kitap ayracı atölyesi, kedili kalemlik atölyesi, çılgın kurbağa atölyesi, arkadaşım dıgıdık atölyesi, pinokyo atölyesi, küçük prens kutusu ve marble machine gibi atölyelerin yanı sıra hiç şüphesiz Anadolu Ateşi “Kıvılcım” Çocuk Grubunun dans gösterisi en büyük sürpriz olacak.

Sibirya’dan Katar’a, Amerika’dan Japonya’ya 98 ülkede, 285 şehirde 5000 canlı performans ile 40 milyon izleyiciye ulaşan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun, 4-16 yaş grubu çocuklardan oluşan Anadolu Ateşi “Kıvılcım” Çocuk Grubu muhteşem bir şova imza atmaya hazırlanıyor. Anadolu topraklarının zenginliklerinden derlenen koreografisi, etnik ve modern dans kurgusu ile her yaştan izleyiciyi büyüleyen Anadolu Ateşi Kıvılcım Çocuk Grubu gösterisi 23 Nisan Salı günü Ege Perla’ya taşınıyor.

Çocuklarınızın renkli dünyasını uçurtmaların özgürlüğü ile beslemek ve eğlenceli bir gün yaşatmak için Ege Perla’da düzenlenecek olan Ege Perla Uçurtma Şenliği’ni şimdiden ajandanıza not edin!

Etkinlik ücretsizdir. // Atölyeler için rezervasyon yapılması gerekmektedir.

22-23 NİSAN EGE PERLA ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAM AKIŞI

22 Nisan, Pazartesi

12.00:Uçurtma Atölyesi

13.00:Kitap Ayracı Atölyesi

14.00:Sihirbaz Şov

15.00:Kedili Kalemlik Atölyesi

16.00:Çılgın Kurbağa Atölyesi

18.00:Arkadaşım Dıgıdık Atölyesi

*Gün boyu devam edecek etkinlikler: (12.00-18.00)

Balon modelleme etkinliği
Yüz boyama etkinliği
Balon modelleme etkinliği
Yüz boyama etkinliği


23 Nisan, Salı

12.00:Uçurtma Atölyesi

13.00:Pinokyo

14.00:Sihirbaz Şov

15.00:Küçük Prens Kutusu

16.00:Marble Machine

17.00:Anadolu Ateşi Kıvılcım Gösterisi


*Gün boyu devam edecek etkinlikler: (12.00-18.00)

Anahtar Kelimeler:
Anadolu AteşiEge Perla
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.