Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water)

Avustralyalı Orkestra Şefinden İstanbul Yorumu: “Bu Manzarada Nasıl Çalışabilirim”

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO) Denizbank konserlerinde bu hafta iki yıldız isim sahneye çıkarken, orkestrayı da Avustralyalı ünlü şef Daniel Smith yönetecek.

Kariyer yolculuğunu Avrupa’nın müzik merkezlerinin yanı sıra Roma ve Sidney arasında zenginleştiren ünlü şef, İDSO’nun 9 Şubat’taki İstanbul konserini sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasından gülümseten bir mesajla duyurdu. Şef Daniel Smith, “Sevgili İstanbul, oteldeki odamın penceresinden bana bu manzarayı sunarken ben nasıl çalışabilirim, nasıl” notunu paylaştı.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 9 Şubat 2018 Cuma akşamı gerçekleşecek konserde İDSO, ünlü piyanist Gülsin Onay ile İtalyan piyanist Franscesco Libetta’ya eşlik edecek. Onay ve Libetta, ünlü besteci Wolfgang Amadeus Mozart’ın iki piyano ve orkestra için Mi Bemol majör 10 numaralı konçertosunu seslendirecekler. Şef Daniel Smith’in yönetiminde konserin ikinci bölümünde ise ünlü Rus besteci Dimitri Şostakoviç’in 12 numaralı 1917 yılı isimli senfonisi çalınacak. Konser saat 20.00’de başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.