Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company

Cityfest Yıldızları Marmaris’te Buluşturacak

Cityfest for Ralli 13-16 Eylül tarihleri arasında Marmaris’te düzenlenecek.

Marmaris Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 2018 Dünya Ralli Şampiyonasının 10’uncu ayağı Rally Turkey, Cityfest ile startını verecek. 13-16 Eylül’de Marmaris’te gerçekleşecek olan Cityfest For Rally Turkey’de, dünya ralli şampiyonası, tüm gün sürecek dj performansları, yarışmalar, su sporları, deniz, kumsal ve kamp bir arada olacak.

Festivalin açılış gününde Sıla, Mabel Matiz, Manuş Baba, Can Gox ve Alya sahne alacak. Türkiye’nin en sevilen gruplarından Duman, 14 Eylül’de Manga, Son Feci Bisiklet ve Burak King; 15 Eylül’de Teoman, Gripin, Aydilge, Ufuk Beydemir, Deniz Sipahi ve Dilhan Şeşen; 16 Eylül’de ise Kenan Doğulu, Ceylan Ertem, Necati ve Saykolar, Gökcan Sanlıman ve Baran Bayraktar hayranlarıyla buluşarak performans sergileyecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.