Öne Çıkanlar sinema ATOnun seçimleri ertelendi ATOnun seçimleri ertelendimi Nebahat Ergi Samir Nasri atom bombası ATOdan Sigorta Acentelerine Çapraz Satış Eğitimi galatasaray östersunds maçı Kamu-Sen: Memur Maaşının Yüzde 71 ATOdan Maliye Bakanına Teşekkür seda sayan Atom tedavisinden sonraki süreç nedir

Deniz Seki'nin Beklenen Albümü Yarın Çıkıyor!

Deniz Seki'nin beklenen albümü 7 Aralık Cuma günü çıkıyor! Sesiyle olduğu kadar yazıp bestelediği şarkılarıyla da hafızalarımıza kazınan aşk şarkılarının efsane ismi Deniz Seki,  “20 yıllık müzik kariyerimin en özel albümü” dediği “Uzun Hikaye” yi sevenleriyle buluşturuyor.

Kendi yazıp bestelediği şarkılar dışında Ahmet Kaya, Ayla Çelik, Serkan Seki, Sezen Aksu, Şebnem Sungur, Şehrazat, Yusuf Hayaoğlu imzalı şarkılara da yer veren Deniz Seki’nin ‘Uzun Hikaye’ sinin müzik direktörlüğünü ise İskender Paydaş üstleniyor. Düzenlemelerde yine İskender Paydaş ‘ın imzasıyla dikkat çeken albümde iki şarkının düzenlemesin de Alişan Göksu da var.

Deniz Seki “Uzun Hikaye” albümünde yer alan şarkılarından hazırlanan videoları aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

LİNK: https://we.tl/t-uajAen9JDJ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.