Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ırak türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4

Fransız Flütçü Emmanuel Pahud İş Sanat Sahnesinde

Türkiye’deki klasik müzikseverlerin yakından tanıdığı Fransız flütist Emmanuel Pahud, Almanya’nın en iyi oda müziği topluluklarından Kammerakademie Potsdam ile İş Sanat sahnesinde bir araya geliyor.

Bugüne kadarki kayıtları ve dünyanın dört bir yanında verdiği konserlerle kuşağının en sevilen icracılarından ve günümüzün en başarılı flütistlerinden biri olarak gösterilen Emmanuel Pahud, ECHO Klassik ödüllü toplulukla 24 Ocak Salı akşamı saat 20.30’da Mozart ağırlıklı bir repertuvarla sahne alacak. Emmanuel Pahud'un daha önce yine İş Sanat’ta verdiği konser dinleyicilerden büyük beğeni toplamıştı.

Sanatçıya sahnede bu kez eşlik edecek Kammerakademie Potsdam ise müzikalitesi, zengin konser programları, stil sahibi yorumu ve üst düzey icrasıyla dinleyicilerin beğenisini topluyor. Günümüzün en değerli şeflerinden Trevor Pinnock’un batonu altında sahne alacak topluluk, 2015 yılında Franz Schubert’in 2 ve 4 numaralı senfonilerini seslendirdiği kaydıyla “Yılın Orkestrası / Topluluğu” kategorisinde ECHO Klassik ödülünü aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.