Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk AİLE

Harbiye Açıkhava Konserleri İstanbul Gecelerini Renklendirecek

Yaz aylarında İstanbul’un önemli etkinlik merkezlerinden olan Harbiye Açıkhava Sahnesi 27-31 Temmuz tarihlerinde Sertab Erener, Sibel Can, Goran Bregovic, Duman ve Pentagram  gibi ünlü sanatçıların konserlerine ev sahipliği yapacak.

Kerki Production ve Solfej Organizasyon’ un düzenlediği konser serisi kapsamında 27-31 Temmuz tarihleri arasında Harbiye Açıkhava Konserleri ile İstanbullular müziğe doyacak.

27 Temmuzda ilk olarak sahne alacak olan Duman grubu performansıyla her zamanki gibi çoşkulu bir konser verecek.

28 Temmuz’da sahne alacak olan Balkan müziğinin dünyaca ünlü müzisyeni Goran Bregovic  ‘Düğün ve Cenaze ’ adlı konseriyle müzikseverlere harika bir dinleti yaşatacak.

29 Temmuz’da sahne alacak olan Sibel Can yeni albümünden ilk şarkılarını ve geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını seslendirecek ve şarkılarına danslarıyla eşlik edecek.

30 Temmuz’da sahne alacak olan ve bu yıl 30.yılını kutlayan Pentagram, hayranlarına harika bir performans sergileyecek.

31 Temmuz’da sahnede kapanışı yapacak olan Sertab Erener ise ‘Sertab’ın Oda Müziği ve Müzikal’ temasıyla sahne alacak.
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.