Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

İş Sanat Aralık’ta Buika Ve Zuckerman’ı Konuk Ediyor

İş Sanat, dünya sahnelerinin yıldız isimlerinin konserlerinin yanı sıra, dinleti ve çocuk etkinliklerine uzanan programıyla Aralık ayında zengin bir programla  sanat severlerin karşısına çıkacak. Yılın son ayında Pinchas Zukerman ve Camerata Salzburg konseri sanatseverlerle buluşacak. İş Sanat, Aralık ayını “Aşk ve Hüzündür İstanbul” dinletisi, Fantastik Hikâyeler Makinesi ve Milli Reasürans’ta Parlayan Yıldızlar etkinlikleri ve Buika’nın performansı ile uğurlayacak.

Grammy ödüllü sanatçı Pinchas Zukerman, Camerata Salzburg eşliğinde 7 Aralık, Perşembe akşamı İş Sanat sahnesine konuk olacak. Sanatçıya, Avrupa’nın en köklü oda müziği topluluklarından Camerata Salzburg eşlik edecek. Konserde Beethoven, Mozart ve Schubert’ten eserler seslendirilecek.

Atilla Birkiye’nin hazırladığı, Mehmet Birkiye’nin sahneye uyguladığı dinleti, Serdar Yalçın’ın müzik yönetmenliğinde izleyicilere sunulacak. Yahya Kemal Beyatlı, Orhan Veli, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Can Yücel, Nâzım Hikmet, Turgut Uyar, Edip Cansever, Cemal Süreya, Melih Cevdet Anday gibi kalemlerin İstanbul’a dair en güzel şiirlerini Tilbe Saran ve Hakan Gerçek seslendirecek. Şiirlere, Sema Subaşı akordeonu, Turgut Aktaş da klarneti ile eşlik edecek. Cüneyt Türel’in anısına sahnelenecek ‘Aşk ve Hüzündür İstanbul’ başlıklı dinleti, 11 Aralık, Pazartesi akşamı İş Sanat’ta.

Latin Grammy ödüllü İspanyol şarkıcı Buika, “Para mi” albümünün dünya turnesi kapsamında 21 Aralık, Perşembe akşamı bir kez daha İş Sanat sahnesinde olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.