Öne Çıkanlar tbmm gündem chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi palandöken çin Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı

MOİ Sahne'de 'Yatak Odası Diyalogları'

MOİ Sahne'de  kahkaha dolu bir komedi oyunu tiyatroseverlerle buluşuyor. Türk tipi 'sitcom'ların mimarı Birol Güven'in kaleme aldığı 'Yatak Odası Diyalogları' adlı tiyatro oyunu MOİ Sahne’de 12 Kasım 2016 Cumartesi günü sahnelenecek.

Yönetmenliğini Galip Erdal'ın üstlendiği, başrollerini Sadri Alışık Tiyatrosu oyuncularından Levent Ülgen, Goncagül Sunar, Eylem Öden, Hasan Erdem'in paylaştığı 'Yatak Odası Diyalogları' oyunu, Birol Güven'in televizyon ekranlarında anlatamadıklarını, 'özelimizi' tiyatro sahnesine taşıyor. İlişkilerdeki komik hallerimizi, gizli kafa içi seslerimizi ve yatak odasında eşler arasında geçen diyalogları komik bir dille seyirciye aktarırken kahkaha dolu dakikalar ile zaman mekan kavramını unutturuyor.



Hayatımızdan çok tanıdık kesitler bulabileceğimiz, akıcı, komik ve biraz da yol gösterici olan oyunda kahkaha garantili iki saat izleyiciyi bekliyor.
Birol Güven'in aynı adlı kitabından Sadri Alışık Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahneye aktarılan oyun, 12 Kasım 2016 Cumartesi günü günü saat 20.30’da haftanın tüm stresini atmak isteyenler için MOİ Sahne’de izlenebilir. Biletler MOİ Sahne gişesinden ve biletix'ten temin edilebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.