Nazan Öncel'den Yeni Albüm "Durum Şarkıları"

Türk Pop Müzik tarihine adını altın harflerle yazdıran Nazan Öncel, "Durum Şarkıları” albümü ile sevenlerinin yüreğine serin sular serpmeye hazırlanıyor.

“Durum Şarkıları” albümünde Hakan Kurşun'un yenilikçi düzenlemeleri eşliğinde Girizgah, Umut , Bana Bir Sen Yetersin, Yaniler, İllegal, Mükemmel Kusur, Kısa Çöp, Ben Bir Küçük Harfim, Gezgin ve Kuşlar Da Gitti, Can Güngör ‘ün aranjmanıyla “Siyahlar” yıllandıkça yüreğimizde demlenecek, nice kapıları aralayacak olgunlukta yoluna devam edecek şarkılar olarak elimizde taptaze duruyor bugün.


Albüm kartoneti her şarkının durumunu resmeden usta karikatür sanatçısı Ergun Gündüz tarafından çizildi. albüm geçtiğimiz Mayıs ay'ında kaybettiğimiz Nazan Öncel'in bir ömür müzikal yolculuk yaptığı Akşit Togay'ın anısına ithaf edildi. Nazan Öncel ; ‘o herkesin Akşit Abisidir, üzerimde sonsuz emeği vardır, ona olan vefa borcumu bir ömür ödeyemem, yaşadıkça minnettarım' diyerek hissettiklerini dillendiriyor.

Nazan Öncel “Durum Şarkıları” albümü 19 Mart’tan  itibaren DMc etiketiyle tüm fiziki  platformlarda yerini alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.