Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

Nöbetçi Tiyatro Uygulamasında Sona Gelindi

Mayıs ayında perdelerini kapatan Devlet Tiyatroları bu sene bir ilki uygulayarak yaz ayında Nöbetçi Tiyatro uygulamasına geçti. Ankara ve Bursa’da gerçekleştirilen uygulama Haziran ayının son haftasına kadar devam edecek.

2017-2018 tiyatro sezonunun sona ermesiyle başlayan Nöbetçi Tiyatro uygulaması sona eriyor. Ankara ve Bursa’da gerçekleştirilen uygulama Haziran ayının son haftasına kadar  devam edecek. Nöbetçi Tiyatro ile Bursa’da Ramazan ayı boyunca Geleneksel Türk Tiyatrosunun ortaoyunu ‘Akide Şekeri’  izleyicilerle buluştu. Ankara’da Küçük Tiyatro Sahnesinde sırasıyla, ‘Tamamen Doluyuz’, ‘Kaç Baba Kaç’, ‘Eyvah Nadir’  oyunları yaz ayı boyunca sergilendi.  Proje ‘İkinci Bölüm’ oyunu ile sona erecek.  Son oyun Ankara’da Küçük Tiyatro Sahnesinde 30 Haziran Cumartesi gününe kadar izlenebilecek.

Nöbetçi Tiyatro uygulamasının sona ermesiyle birlikte perdelerini kapatacak olan Devlet Tiyatroları,  2018-2019 tiyatro sezonunu Ağustos ayında başlayacak prova çalışmalarıyla açacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.