Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Pera Film Sezonu Arjantin Sineması İle Açıyor

Pera Film, yeni sezonu “Suç ve Ceza: Arjantin Hikâyeleri” başlıklı program ile karşılıyor. Arjantin’in gündemini sarsmış gerçek olaylardan kurmaca suç ve suçlulara uzanan bir seçki sunan program, filmlerin birçoğunda başrolde izlenen ünlü aktör Ricardo Darín’e saygı duruşu niteliğinde.

Arjantin Başkonsolosluğu iş birliğiyle gerçekleşen program, insan doğasındaki şiddet eğilimini, insanları suç işlemeye iten toplumsal ve psikolojik etkenleri, suçlularla suçları ortaya çıkarmaya çalışanlar arasındaki akıl oyunlarını, gerilim ve aksiyon içeren anlatımlarla ortaya koyan filmlerden oluşuyor. Program kapsamında 10 film gösterimde olacak.  Filmler şöyle:

Akbaba (Pablo Trapero, 2010), Dokuz Kraliçe (Fabián Bielinsky, 2000), Aura (Fabián Bielinsky, 2005), Kóblic (Sebastián Borensztein, 2016), Komşu Adam (Mariano Cohn, Gastón Duprat, 2009), Gözlerindeki Sır (Juan José Campanella, 2009), Kayıp Çocukluk (Benjamín Ávila, 2011), Eva’ya Huzur Yok (Pablo Agüero, 2015), Asabiyim Ben (Damián Szifrón, 2014), Başsız Kadın (Lucrecia Martel, 2008).
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.