Türkiye’de Bu Yaz En Çok Okunanlar, Dinlenenler ve İzlenenler

E-ticaret platformu n11.com, Türkiye’de yaz dönemi boyunca en çok tercih edilen müzik, kitap ve film listelerini açıkladı. n11.com’un online alışverişe göre belirlediği kitapların, filmlerin ve albümlerin top 11 listesinden oluşan verilerde, en çok okunan kitabın ‘Fi’, en çok dinlenen albümün ‘Tarkan’ın son albümü ‘10’ ve en çok izlenen filmin ‘John Wick’ olduğu görüldü.

E-ticaret platformu n11.com’un, yaz dönemi online kültür alışverişine ait verilerine göre, Türkiye bu yaz en çok Azra Kohen’den ‘Fi’ okundu, ‘Tarkan’ın son albümü ‘10’u dinledi ve ‘John Wick’ filmini izlendi.

En Çok ‘Fi’ Okundu

Online alışverişin yaz kitapları top 11 listesinde, Fi, Çi, Pi – Set / Azra Kohen, Taht Oyunları / George R. R. Martin, Hayvanlardan Tanrılara Sapiens / Yuval Noah Harari, Fesleğen / Hikmet Anıl Öztekin, Bağırmayan Anneler / Hatice Kübra Tongar, 1984- George Orwell, Harry Potter 8 Kitap Seti / J. K. Rowling, Kürk Mantolu Madonna- Sabahattin Ali, Kader Kılıcı- The Witcher / Andrzej Sapkowski, Tutunamayanlar / Oğuz Atay ve İlber Ortaylı Seti- 5 Kitap Takım / İlber Ortaylı yer aldı.












Tarkan Online Satışlarda da Zirvede

Online alışverişin yaz albümleri sırasıyla şöyle:

“Tarkan / 10, Sezen Aksu / Biraz Pop Biraz Sezen, Ajda Pekkan / Hoş Gör Sen- Plak, Erol Evgin / Altın Düetler, Mazhar Fuat Özkan / Kendi Kendine, Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar / Solist Ertan Sert- Plak, Hande Yener / Hepsi Hit- Vol 2, Kaybedenler Kulübü Film Müzikleri – Plak, Ayla Dikmen / Klasikler – Plak, Mustafa Ceceli / Zincirimi Kırdı Aşk ve Barış Manço Mançoloji 1- Plak”











John Wick Yazın En Çok İzleneni Oldu

n11.com’un verilerine göre, online alışverişin yaz filmleri ise, John Wick Blu Ray, Logan Blu Ray, Yasak Bölge 9- District 9 Blu-Ray, The Hateful Eight Blu-Ray, Warcraft 3D+2D Blu-Ray 2 Disk Combo, Guardians Of The Galaxy- Galaksinin Koruyucuları 3D+2D Blu-Ray, Hitman Agent 47 Blu-Ray, Game Of Thrones Season 6. Sezon Blu-Ray, Grinin Elli Tonu + Karanlığın Elli Tonu Blu-Ray, Live By Night- Gecenin Kanunu Blu-Ray ve Game Of Thrones Season 6 DVD (5 Disk) şeklinde belirlendi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.