Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi AİLE

Yeni Sezona “Kanlı Nigar” Kapalı Gişeyle Başladı

Tiyatro  tutkunlarının belleklerine muhteşem Ankara Devlet Tiyatrosu ve İstanbul Şehir Tiyatrosu yorumlarıyla kazınan Kanlı Nigar oyunu yeniden başkentte.

Başkent Kültür Sanat Tiyatrosu tarafından Devlet Tiyatroları Şinasi Sahnesi’nde sahnelenen Kanlı Nigar adlı müzikal oyun Ankaralı sanatseverler tarafından 2017 yılının ilk izlenen oyunlarından biri oldu.

Sadık Şendil’in yazdığı, Abdullah Yüksekcan’ın yönettiği klasikleşen Kanlı Nigar Müzikali 2017 Yılındaki ilk oyunda kapalı gişe oynadı. Tiyatronun Ankara için önemli bir sanat dalı oluğunu belirten Kanlı Nigar Müzikali’nin yönetmeni ve başrol oyuncusu Abdullah Yüksekcan, “Bizler ülke sanatının gönüllü neferleriyiz. Ülkemizin ve özellikle Ankara’nın yetiştirdiği sanatçılar olarak Türk Tiyatrosu’nun eşsiz örneklerini hatırlatmak ve yaşatmak istiyoruz. Kanlı Nigar da bunlardan biri, daha önce defalarca sahnelenen bu oyunumuz halen karşılık buluyorsa izleyicilerimizde, bu Türk Tiyatrosu adına sevindirici bir detaydır” dedi.
Müzikalde aynı zamanda “Abdi” adlı karakteri canlandıran Yüksekcan, genç kursiyerlerine böyle büyük oyunlarda yer vererek tecrübe ve özgüven kazandırdıklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.