Öne Çıkanlar Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin

Fantasy Bra Bu Sene Güzel Melek Lais Ribeiro Tarafından Sunulacak

Her sene Victoria's Secret defilesinin vazgeçilmezi Fantasy Bra'yı bu sene hangi şanslı meleğin giyeceği belli oldu.

Victoria's Secret Fashion Show'un vazgeçilmez geleneği Fantasy Bra, bu sene Dream Angels Champagne Nights koleksiyonundan ilhamla tasarlandı.

2 Milyon Dolar değerindeki Champagne Night Fantasy Bra, 18 karat altın üzerine, pırlanta, sarı safir taşı ve mavi topaz taşının görkemli karmasıyla tamamlanıyor. Mouavad tarafından tasarlanan ve yaratılan

600 karat ağırlığındaki Champagne Night Fantasy Bra 6.000 adet değerli taşın 350 saatte bir araya getirilmesi ile oluşturuldu.

Aralık Ayında Victoria's Secret mağazalarında olacak Champagne Nights koleksiyonundan ilham alarak yaratılan Fantasy Bra, bu sene defilede Lais Ribeiro tarafından giyilecek. Güzel melek, gerçekleşen lansmanda ışıltılı Champagne Night Fantasy Bra'yı ilk defa tanıttı. Milyon dolarlık sütyene ilham veren koleksiyon ve yepyeni parfüm Bombshell Nights da görücüye çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.