Öne Çıkanlar facebook ING Türkiye Kupasını kim kazandı sancaktepe tim başkanı mehmet büyükekşi yapı kredi bankasının ilk çeyrek karı yapı kredi 3 ton dokunulmazlıklar kaldırılacak mı cezaevlerindeki tutuklu sayısı NÖBETCİ SULH CEZA HAKİMLİĞİ devlet tiyatroları 30 bin öğretmenin ataması ne zaman yapılacak

MasterChef'in Ünlü Şefine 'Tepki' Yağmuru

Son zamanların fenomen yemek programı MasterChef Türkiye'nin ünlü şefi Somer Sivrioğlu sosyal medya hesabından alkollü bir fotoğraf paylaşması sonucu sevenlerinden büyük tepki gördü.

MasterChef Türkiye'nin ünlü şefi Somer Sivrioğlu sosyal medya hesabından alkollü bir içeceğin reklamını yapınca sevenleri tarafından tepki yağmuruna tutuldu.

Dünyaca ünlü şef Somer Sivrioğlu alkollü bir içeceğin reklamını yaptığı fotoğrafın altına:

"Oğul ile geçtiğimiz günlerde buluşmuş, dostlarla bir araya geleceğimiz, güzel bir pazar sofrası kurmayı hayal etmiştik. Ama pandemi şartlarında mümkün olmadı. Bana buluştuğumuzda Efes’in bira ustalarının geliştirdiği +1 dinlendirme tekniği ile üretilmiş yeni Efes’leri tattırmıştı, çok da beğenmiştim. Türkiye topraklarında doğan bir markanın dünyanın 3. üretim tekniği olmaya aday bir üretim tekniği geliştirmesi beni çok heyecanlandırdı. Ben de bugün +1 dinlendirilmiş yeni Efes Pilsen’e eşlik edecek bir menü oluşturdum. Bu menümde sokak lezzetlerinden ilham aldım." notunu düştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.