Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 4 Ağustos 2022 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 400 Milyon Turist Entübe Sayısı ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 4 Milyon Araç Var 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi

Türk Pop Müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan Günay Restaurant’ta

İstanbul’da eğlencenin öncü adreslerinden Günay Restaurant, yeni sezona Türk pop müziğinin süperstarı Ajda Pekkan’la merhaba diyecek.

Ajda Pekkan, 24 Ekim Cumartesi akşamı gerçekleşecek sezon açılışında Günay’a özel hazırladığı repertuvarıyla misafirlerine keyifli bir akşam yaşatacak. Aynı zamanda sevilen sanatçı Cenk Eren’in de sahne alacağı açılış akşamında eğlence zirve yapacak. Pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde hazırlanan oturma düzeni ile misafirler yemek ve eğlencenin keyfini çıkaracaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.