Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn Audi çukurova belediye başkanı soner çetin Aubameyang atv ankara türk telekom

ÖNSEÇİMDE LİSTEBAŞI GELEN ÇAM, SPY’NİN DEĞİŞTİRİLMESİNİ İSTEDİ

ANKARA (ANKA)- CHP’de önseçimde İzmir birinci bölgede listebaşı gelen İzmir Milletvekili Musa Çam, Siyasi Partiler Yasası ve seçim barajının değiştirilmesini istedi.

ANKA’ya konuşan Çam, önseçim sonuçlarını değerlendirerek şöyle dedi:

“Türkiye’de öncelikle yapılması gereken Siyasi Partiler Yasası ve seçim barajının değiştirilmesi gerekiyor. Partilerde önseçim zorunlu hale getirilmelidir.

Ben de önseçimde aday olan vekillerden biriyim. Örgütümüz benim 4 yıllık milletvekilliği dönemimi, Meclis çalışmalarımı ve saha çalışmalarımı değerlendirdi. Ve bu gayret sonucu oy vererek birinci bölgeden liste başı yaptı. Örgütümün bu değerlendirmesi benim için en kıymetli ve en değerli hazinedir.”

-CHP’DE ÖNSEÇİMDE LİSTEBAŞI GELEN TANAL: YALPALAYAN İNSAN İSTEMİYOR ÖRGÜT-

CHP’de önseçimde İstanbul birinci bölgede birinci sırada yer alan İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, “Yalpalayan insan istemiyor örgüt” dedi.

Önseçimde İstanbul birinci bölgede birinci sırada yer alan İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal,  ANKA’ya yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Bugüne kadar yapılan çalışmanın karşılığı. Emeğin karşılığı, vicdan meselesi. Örgüt parlamentoda çalışmayı izliyor, toplumsal davalardaki durumunu inceliyor, örgütle olan diyaloglarını inceliyor, çizdiğin profil ve dik duruşunu izliyor. Yalpalayan insan istemiyor örgüt.

Benim ne afişim vardı ne pankartım vardı. Sadece ve sadece çalışmam vardı, emeğim vardı, benim param da yoktu.

Konunun güzel yanı şu; bizim için başlangıçtır, demokrasi açısından başlangıçtır.

Lider sultasını bitirme anlamında mükemmel.” (ANKA)

(MG/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.