Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE Entübe Sayısı recep tayyip erdoğan haberleri

TBMM Komisyon Başkanları toplanıyor

TBMM'de 26. dönemin komisyonları ilk toplantılarını yaparak başkanlarını seçecek. Üye bildirimlerinin yapıldığı komisyonlarda görev dağılımları yapılacak.

Meclis komisyonları görev dağılımını belirlemek üzere ilk toplantılarını yapacak. Komisyon başkanları vekil sayısının çokluğu nedeniyle AK Partili milletvekillerinden olacak. 

Edinilen bilgilere göre; Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığına Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Adalet Komisyonu Başkanlığına Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya yeniden, Anayasa Komisyonu Başkanlığına İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığına Van Milletvekili Beşir Atalay, Dışişleri Komisyonu Başkanlığına Taha Özhan ve Dilekçe Komisyonu Başkanlığına ise İstanbul Milletvekili Belma Satır’ın getirileceği öğrenildi. Diğer  ihtisas ve tali komisyonlarda da görev dağılımı bugün yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.