Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 6 Ağustos 2022 Gündemi 4 Ağustos 2022 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 4 Milyon TLlik Büyük İkramiye Tam Bilete Çıktı 4 milyon TLlik büyük ikramiye hangi numaraya çıktı 400 Milyon Turist

AK Parti Grubu Cuma Günü Netleşecek

AK Parti yeni yönetim kadrolarını belirliyor.  MKYK ve  MYK’nın ardından Grup Yönetimi de Cuma günü belirlenecek.

AK Parti yönetim kadrolarını yeniledi. 22 Mayıs Olağanüstü Kongre’den sonra parti yönetimi yeniden şekillendi. MKYK ve MYK’nın ardından, AK Parti TBMM Grup yönetiminde de seçim yapılacak. ANKA’nın edindiği bilgilere göre; Nurettin Canikli’nin kabineye girmesiyle boşalan grup başkanvekilliği koltuğuna Mustafa Elitaş ya da Doğan Kubat’ın getirilmesi bekleniyor.

Beş grup başkanvekiline sahip AK Parti’de revizyon yapılacağı, mevcut grup başkanvekillerinden iki ismin daha değişebileceği yorumları yapılıyor.

Grup Başkanvekilleri ile birlikte TBMM'deki ihtisas komisyonlarının başkanlarının da değişebileceği ifade ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.