Öne Çıkanlar palandöken Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi çin

AK Parti-MHP İttifak Komisyonu Üyeleri Belirlendi

AK Parti ile MHP’nin seçimlerde olası ittifak kurmaları için ortak komisyon kuruldu. Komisyon çalışmalarını yürütecek üyeler de belirlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla dün MHP’den üye isteyen AK Parti bugün de kendi üyelerini belirledi. İttifak çalışmalarını yürütecek ekip belli oldu. AK Parti’den Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Anayasa Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, MHP’den Genel Sekreter Mustafa Kalaycı, İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ile Afyon Milletvekili Mehmet Parsak oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.