Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 400 Milyon Turist Entübe Sayısı ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kuşadası Belediyesi Kara Harp Okulu yapı kredi

Başbakan Yıldırım: Sayın İnce Seni Birisi Amerikalıyım Diye İşletmiş

Başbakan Binali Yıldırım, “Biz siyasi rakiplerimizden net Türkiye’nin meseleleriyle ilgili bazı sözler duymak isteriz. Mesela FETÖ ile ilgili ağızlarından bir şey çıkıyor mu? Sadece dedikleri efendim FETÖ’nün iadesini yanlış yapmışız. Sayın İnce seni birisi işletmiş. Amerikalıyım diye işletmiş. Telefonun ucundaki de Amerikalı değil, buradan açıklıyorum. Sen eksik, yanlış evrak peşinde koşacağına FETÖ’yü getirecek misin, getirmeyecek misin bunun için ne yapacaksın millete bunu söyle” dedi.

Başbakan Yıldırım, Selçuklu Kültür Merkezi’nde AK Parti Ankara milletvekili aday tanıtım toplantısında konuştu. 

-“PATİNAJ YAYIP DURUYORLAR”-

Yıldırım, özetle şunları söyledi:

“Vaatleri veren başkası imzayı atan başkası, nasıl olacak bu iş. Kılıçdaroğlu’nun elinde beyanname o diyor ki ben geri gideceğim, beriki de diyor ki ben ileri gideceğim. Patinaj yayıp duruyorlar.

-“BİR KULAĞI KANDİL’DE BİR KULAĞI PENSİLVANYA’DA OLANLARLA BU ÜLKENİN GELECEĞİ İNŞA EDİLEMEZ”-

Biz siyasi rakiplerimizden net Türkiye’nin meseleleriyle ilgili bazı sözler duymak isteriz. Mesela FETÖ ile ilgili ağızlarından bir şey çıkıyor mu? Sadece dedikleri efendim FETÖ’nün iadesini yanlış yapmışız. Sayın İnce seni birisi işletmiş. Amerikalıyım diye işletmiş. Telefonun ucundaki de Amerikalı değil, buradan açıklıyorum. Sen eksik, yanlış evrak peşinde koşacağına FETÖ’yü getirecek misin, getirmeyecek misin bunun için ne yapacaksın millete bunu söyle.

Bir kulağı Kandil’de bir kulağı Pensilvanya’da olanlarla bu ülkenin geleceği inşa edilemez.

-“BENZEMEZLER İTTİFAKI TÜRKİYE’YE HİÇBİR ŞEY VEREMEZ”-

Biz bu seçimlerde Cumhur İttifakı'yla beraber gidiyoruz. Cumhur İttifakı nedir? Darbecilere, alçaklara geçit vermemektir. Cumhur İttifakı, Yenikapı ruhunu 2023’e taşınmasıdır.

Toplama partilerle kurulan ittifak 'benzemezler ittifakı' Türkiye’ye hiçbir şey veremez.

-“NOTUMUZU MİLLET VERECEK”-

Biz rekor kırdıkça finansal saldırılarla da bizim notlarımızı kırıyorlar. Varın kırın kardeşim, bizim notumuz 24 Haziran’da verilecek. Notumuzu millet verecek.

İnşallah 24 Haziran’da tekrar ipi göğüsleyeceğiz. Güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye ile durmak yok.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.