Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kara Harp Okulu emniyet 31 Mart yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri 30 Mart 2024 Pazar Gündemi 30 Mart 2024 Pazar Gündem Özeti 31 Mart 2024 Pazar Gündemi

BBP Genel Başkanı Destici: Sözün Bittiği Yerdeyiz

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı (BBP) Mustafa Destici, Mardin Derik ve Şırnak’ın Uludere ilçelerinde 10 askerimizin şehit olması ile ilgili  ‘Sözün bittiği yerdeyiz.” dedi.

Mardin Derik ve Şırnak’ın Uludere ilçelerinde 10 askerimizin şehit olması ile ilgili açıklama yapan Destici, “ Katil eşkıya sürüsünün bu kahpece, alçakça yaptığı saldırıyı nefret ve şiddetle kınıyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı asker, polis ve korucularımıza Allah'tan (cc) acil şifalar diliyorum.” dedi.

“PKK'nın belini kırdık, son terörist kalıncaya kadar mücadele edeceğiz” diyenlere sesleniyorum diyen Destici, “Belini kırdıysanız her günü bizim polis ve askerlerimizi kim şehit ediyor.” Diyerek tepki gösterdi.

Türk Milletinin sabrının taşma noktasına geldiğini ifade eden Destici, “Mücadelenin topyekûn yapılması lazım. Bütün unsurlarına karşı, bütün gücümüzle yapmamız lazım. Başta teröristler elbette. Eline silah almış olanlar. Onlara karşı doğru bir konseptte mücadele vermek lazım. Biz yıllardır mobil birlikler diyoruz. Aynı terörist gibi dağda yaşayacak, gezecek. Av olmaktan çıkacak, avcı olacak. Mobil birlikler kurulması lazım.” dedi
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.