Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 400 Milyon Turist Entübe Sayısı ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kuşadası Belediyesi Kara Harp Okulu yapı kredi

CHP'li Tuncer'den Erdoğan'a Döviz Yanıtı :"Vatandaş TL'yi Zor Kazanıyor Hangi Dolarını Bozdursun"

CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "döviz bozdurun" çağrısına yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaşlarımıza evlerindeki altın ve dövizi, finans kuruluşları vasıtasıyla ekonomimize kazandırmaları çağrımı tekrarlıyorum. Bundan rahatsız olanlar var, bunu da biliyorum ama dikkat edin. Ben özellikle bunları merkezin tümüyle ağına yüklemelerini ve buradan kazan-kazan esasına göre hem ülkeye hem kendilerine kazanmanın yolunu gösteriyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu çağrısına CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer şu sözlerle yanıt verdi:

"Sayın Erdoğan birtakım veriler sunarak ekonominin iyi olduğunu, ülkeyi muhteşem yönettiklerini söylüyor ama Sayın cumhurbaşkanının hayal ettiği ve gerçekte olan bambaşka bir tablo. Mutfak yanıyor, gençler umutsuz ve ülkeden gitmenin yolunu arıyor, işsizler ordusu büyüyor. İnsanlar ay sonunu getiremiyor ama Sayın Erdoğan gidin dolar bozdurun diyor. Vatandaş TL'yi bile zor kazanıyor hangi doları bozdursun? Asıl vatandaşın çağrılarına siz kulak verin. Demokrasiyi tesis edin, anayasaya uyun, hukuka uygun davranın. Mesela gece yarısı yangından mal kaçırır gibi kararname çıkarmayın. Farklı konuşanı, tweet atanın kapısına polis göndermeyin, işte o zaman kazan kazan olur. Vatandaş da mutlu olur, ekonomi de yoluna girer, dolar da düşer."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.