Öne Çıkanlar palandöken gündem çin Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook

CHP’li Tekin: "Nişan Yapılmış Yakında Düğün Yapılacak Gibi Gözüküyor"

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “Benim edindiğim intiba bir nişan yapılmış büyük olasılıkla yakında düğün yapılacak gibi gözüküyor. MHP ile Sayın Gökçek arasında” dedi.

Tekin, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında , “Bugün İstanbul’u beton lobisi yönetiyor. Bu lobi İstanbulluların parasını, doğasını, hayatını çalıyor. Banka hesaplarında dolara dönüştürüyor” diyerek şöyle devam etti:

“İstanbul yönetilmiyor. İnşallah İstanbul’u 31 Mart’ta bu lobilerden kurtarmak için bütün İstanbulluları göreve davet ediyorum.”

Bir basın mensubunun, “Göreve davet ediyorum derken siz aday mısın şu anda?” sorusuna Tekin, “Elbette adayım” yanıtını verdi.

“Karar aşamasına gelindi mi, başka adaylar da var, Muharrem İnce’nin ismi çok konuşuluyor ne dersiniz?” sorusuna Tekin, “Benim bütün arkadaşlarım çok kıymetlidir, çok değerlidir, hiçbir arkadaşım da rakibim değildir. 4 yıl önce İstanbul’da bütün bu çalışmalara başlayan bir siyasetçiyim. Bugün aday gibi davranıyorum, yarın partim ne yapar o beni hiç ilgilendirmez, bu çalışmalarımı sekteye uğratacak hiçbir şey içerisinde değilim, tabii ki partinin bütün çeşitli kriterler kullanılacak, o kriterler içerisinden benimle ilgili kendimle ilgili sahada edinmiş olduğum vatandaşlarımızın seçmenlerin çok büyük desteğini görüyorum” dedi.

Melih Gökçek sizce Ankara’dan MHP’den aday olur mu?” sorusuna Tekin, “Benim edindiğim intiba bir nişan yapılmış büyük olasılıkla yakında düğün yapılacak gibi gözüküyor. MHP ile Sayın Gökçek arasında” yanıtını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.