Öne Çıkanlar palandöken gündem çin chp Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi

CHP’li Tezcan: “Açık Bir Kumpas”
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Celal Çelik’in gözaltına alınmasına ilişkin “Bu çok açık bir biçimde kumpastır. FETÖ’nün Türkiye’de en güçlü ve en revaçta olduğu dönemde, iktidarla en barışık olduğu dönemde, kimsenin FETÖ’nün laf söyleyeme de cesaret edemediği zamanda, Celal Çelik Yargıtay’daki hakimlik görevinden istifa etmiştir, yapılanları protesto etmek için” dedi.

2010 Referandumu Sonrası İstifa Etmişti

Aynı zamanda CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi olan Çelik’in partinin resmi internet sitesinde yer alan özgeçmişinde şu ifadeler yer alıyor:
“12 Eylül 2010 tarihinde yapılan referandum sonrasında oluşturulan HSYK eliyle siyasallaştırılan yargıyı ve siyasal iktidarı protesto etmek amacıyla 26 Eylül 2011 tarihinde basın açıklaması ile hakimlikten istifa etmiştir. Hakimlik mesleğinden istifa ettikten kısa bir süre sonra CHP Tüzel Kişiliğinin ve Sayın Genel Başkanın Avukatlığını üstlenmiştir.” 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.