Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 7 Aralık 2023 Gündem Özeti 8 Aralık 2022 Gündem Özeti Batı Virginia eyaleti

"Cumhuriyet Kadınları Olarak Bu Karanlık Ve Çağdışı Zihniyete Asla Geçit Vermeyiz!"

CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, TBMM'de Çanakkale anmasına ilişkin sergilenen tiyatro gösterisinde, kadın tiyatrocuların oyuna 1 saat kala sahneye  çıkartılmamasını sert bir şekilde eleştirerek "İsmail Kahraman'ın derhal TBMM Başkanlığı'ndan" istifa etmesi gerektiğini söyledi.


 
"CUMHURİYET KADINLARI OLARAK BU ÇAĞDIŞI VE KARANLIK ZİHNİYETE ASLA GEÇİT VERMEYİZ!"
 
"İşte AKP'nin zihin dünyası! Kadını ikinci sınıf vatandaş gören, kadının sanatta ve sahnede olmasına bile dayanamayan karanlık zihniyet!" diyen Didem Engin, "Cumhuriyet kadınları olarak bu karanlık ve çağdışı zihniyete Asla Geçit Vermeyiz!" diyerek yaşananlara tepkisini sert bir şekilde dile getirdi.


 
"ATAMIZIN ÖZLEMLEDİĞİ ÇAĞDAŞ TÜRKİYE KADINLARIMIZIN OMUZUNDA YÜKSELECEKTİR!"
 
Kadınlarımızın bu zihniyete rağmen ekonomik, sosyal, toplumsal, sanatsal her alanda başarılarını ispatladıklarını belirten Didem Engin "Kadınlarımızı yok saymaya çalışan bu çağdışı ve karanlık zihniyet yok olmaya mahkumdur! ATA'mızın özlemlediği çağdaş Türkiye kadınlarımızın omzunda yükselecektir!" dedi.


 
"İSMAİL KAHRAMAN'IN BAŞKANLIĞINDA TBMM BİR UTANÇ DAHA YAŞAMIŞTIR! DERHAL İSTİFA ETMELİDİR!"
 
"İsmail Kahraman'ın başkanlığında Türkiye Büyük Millet Meclisi bir utanç daha yaşamıştır!" diyen Didem Engin, "İsmail Kahraman'ın derhal istifa etmesi" gerektiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.