Öne Çıkanlar palandöken gündem chp milliyetçi hareket partisi çin tbmm kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri

Erdoğan'ın ''Siyasi Sapık'' Çıkışı Genel Kurulu Karıştırdı

TBMM Genel  Kurulu’nda, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözler AK Partili ve CHP’li milletvekillerini karşı karşıya getirdi.

Genel Kurul’da zaman zaman tansiyon yükselirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu’na, “siyasi sapık” demesi Genel kurul'un iyice gerilesine neden oldu.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Akif Hamzaçebi Başkanlığı’nda toplandı. Genel Kurulda tansiyon, Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sarf ettikleri sözler nedeniyle yüksek seyrediyor.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu kastederek, “Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor” sözleri üzerine AK Partili milletvekilleri Genel Kurul’da CHP sıralarına  tepkilerini sert bir şekilde sürdürüyor.

Genel Kurul zaman zaman CHP’li ve AK Partili milletvekilleri arasında yaşanan sert tartışmalara sahne oluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu’na yanıt olarak, “Siyasi sapık” ifadelerini kullanması ise Genel Kurul’da tansiyonu iyice yükseltti. Bu kez CHP’lilerin tepkisi sert oldu.

Genel Kurulu yöneten CHP’li Akif Hamzaçebi ise, tartışmaların karşılıklı büyümesi üzerine oturuma sık sık ara vermek zorunda kalıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.