Öne Çıkanlar facebook ING Türkiye Kupasını kim kazandı 30 ağustos kutlamaları iptal edildi Türkiyede darbe girişini hakkında ne dediler 3 temmuz gündem özel 3 temmuz pazar gündemi sancaktepe yapı kredi bankasının ilk çeyrek karı yapı kredi 3 ton dokunulmazlıklar kaldırılacak mı NÖBETCİ SULH CEZA HAKİMLİĞİ

Gürer: “Yeni Seçilecek Kişilerin Faydalı İşler Yapmasını Temenni Ediyorum”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer memleketi Niğde'de oyunu kullandı. Seçimin vatana millete hayırlı olmasını dileyen Gürer, seçilecek kişilerin faydalı işler yapmasını temenni etti.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, oyunu Niğde Bor Toki Saltuk Mahallesi Şehit Bora Çelik Anadolu Lisesi 1066 nolu sandıkta oyunu kullandı. Gürer, ülkemizin sorunlu ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, “Seçimin ülkemize hayırlı olmasını yeni seçilecek kişilerin faydalı işler yapmasını temenni ediyorum. Ülkemiz sorunlu ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor bu bağlamda yerel yönetimlerinde yükü ve sorumluluğunun öneminin büyük olduğunu düşünüyorum. Seçilecek kişilere başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.