Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 6 Ağustos 2022 Gündemi 4 Ağustos 2022 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 4 Milyon TLlik Büyük İkramiye Tam Bilete Çıktı 4 milyon TLlik büyük ikramiye hangi numaraya çıktı 400 Milyon Turist

“İstanbul'u Dünyanın En Önemli Metropollerinden Biri Hâline Getirdik”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe Toplu Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Bizim İstanbul sevdamız yeni değildir. Bulunduğumuz tüm görevlerde İstanbul’a ibadet şevkiyle hizmet ettik. Yolları çamur ve çukurdan geçilmeyen, sokaklarını çöplerin istila ettiği, havası kirli, suyu akmayan, ulaşımı sıkıntılı bir şehri aldık; dünyanın en önemli metropollerinden biri hâline getirdik” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sancaktepe’de belediye binası önünde gerçekleşen toplu açılış törenine katılarak bir konuşma yaptı.

“TÜRKİYE, POPÜLİST SİYASET ANLAYIŞI YÜZÜNDEN GEÇMİŞTE YILLARINI HEBA ETMİŞTİR”

AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren; projeyle, yatırımla, hizmetle milletin gönlüne girmiş bir parti olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim lügatimizde yapamayacağını söylemenin, boş konuşmanın, hele hele yalan ve iftiranın asla yeri yoktur, olmayacaktır. Sizlerin huzuruna çıktığımızda önce eserlerimizi, icraatlarımızı anlattık; sonra da projelerimizi, hazırlıklarımızı, yapacaklarımızı ifade ederek destek istedik.  Çünkü bu ülkenin ve milletin, boş lafa, mugalataya, kendini olmadığı biri gibi göstermeye, takıyyeye, halka karşı başka konuşup arkada başka işler yapmaya karnı toktur. Türkiye, bu popülist siyaset anlayışı yüzünden geçmişte altın kıymetinde yıllarını heba etmiştir” şeklinde konuştu.

“Bizim İstanbul sevdamız yeni değildir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Burası, gözümüzü açtığımız, büyüdüğümüz, eğitim gördüğümüz, hayata atıldığımız, siyasete girdiğimiz, milletimizin teveccühüne ilk mazhar olduğumuz yerdir. Bulunduğumuz tüm görevlerde bu Şehr-i İstanbul’a ibadet şevkiyle hizmet ettik. Yolları çamur ve çukurdan geçilmeyen, sokaklarını çöplerin istila ettiği, havası kirli, suyu akmayan, ulaşımı sıkıntılı bir şehri aldık; dünyanın en önemli metropollerinden biri hâline getirdik” açıklamasında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.