Öne Çıkanlar palandöken gündem çin Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook

“Kontrollü Darbe Demek, Kasten ve Kontrolsüzce Yapılmış Çarpıtmadır”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “kontrollü darbe” ifadesine, “Ne demek kontrollü darbe? Bu rezil değerlendirme nereden çıktı? 15 Temmuz’a kontrollü darbe demek, kasten ve kontrolsüzce yapılmış çarpıtmadır. Anlayamadığımız, Pensilvanya’dan CHP’ye mesajların nasıl ulaştığı, Mustafa Kemal’in partisinin nasıl ikna olduğudur. ByLock mu devrede, özel ulaklar mı faaliyettedir?” sözleriyle tepki gösterdi.

MHP lideri Bahçeli, Antalya mitinginde konuştu. 2007’den itibaren gündeme yerleşen, 10 Ağustos 2014’deki Cumhurbaşkanı seçimiyle kök salan, 15 Temmuz’dan sonra ise ertelenemez boyut kazanan sistem tartışmalarını bitirmek durumunda olduklarını söyleyen Bahçeli, “AKP’yle 18 maddelik bir anayasa değişikliği reform paketi üstünde anlaştık, mutabık kaldık” dedi.

“ByLock Mu Devrede, Özel Ulaklar Mı Faaliyettedir?”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz darbe girişimden bahsetmediğini, bahsetse de “kontrollü darbe” dediğini ifade eden Bahçeli, şunları söyledi:

“Ne demek kontrollü darbe? Bu rezil değerlendirme nereden çıktı? 15 Temmuz’a kontrollü darbe demek, kasten ve kontrolsüzce yapılmış çarpıtmadır. Anlayamadığımız, Pensilvanya’dan CHP’ye mesajların nasıl ulaştığı, Mustafa Kemal’in partisinin nasıl ikna olduğudur. ByLock mu devrede, özel ulaklar mı faaliyettedir? Kılıçdaroğlu ve sufle aldığı karanlık çevre ve ülkeler 15 Temmuz’un FETÖ darbe teşebbüsü olduğunu ne zaman göreceklerdir?”

“Kontrollü Darbe Demek Kontrolsüz Hezeyan ve Gafilliktir”

CHP liderinin “elimde belge var” dediğini anlatan Bahçeli, “O zaman belgeleri niye açıklamıyorsun, niye milletimizle paylaşmıyorsun? Neyi bekliyorsun, hangi fırsat ve zemini kolluyorsun? Kontrollü darbe demek kontrolsüz hezeyan ve gafilliktir. Türk milletini ahmak yerine koymayı, aklıyla alay etmeyi, 15 Temmuz’daki dehşet istila operasyonunu örtmeyi Kılıçdaroğlu ve gizli gizli mesajlaştığı FETÖ’nün kanlı teröristleri başaramayacaktır” dedi.

“Küresel Siyasi Rapor Ve İncelemeler FETÖ’yü Aklamaya Yöneliktir”

15 Temmuz’da FETÖ’nün darbe kalkışmasına ABD’nin ikna olmadığını, niyetinin de olmadığını söyleyen Bahçeli, “Avrupa hiç inanmamaktadır. Çünkü parmak izi vardır. Mesela İngiltere parlamentosunda olduğu gibi, küresel zeminde hazırlanan siyasi rapor ve incelemeler FETÖ’yü aklamaya yöneliktir. Alayı bir olmuş, aynı sıraya girmiş, FETO’nun avukatlığına soyunmuşlardır” şeklinde konuştu.

“FETÖ’nün Fan Kulübüne CHP’nin Dahil Olması Hakikaten Zillettir”

“Adil Öksüz isimli hainin nerede saklandığı, nereye sıvıştığı henüz aydınlığa çıkmamıştır” diyen Bahçeli, şöyle devam etti:
“FETÖ’nün adeta kurduğu fan kulübüne CHP’nin dahil olması hakikaten zillettir, hezimettir. Karpuz kabuğunu görmeden denize girmeyenler toplaşmış Türkiye’nin tez ve kanıtlarını çürütmekle vakit geçiriyorlar. Kılıçdaroğlu FETÖ’nün değirmenine su taşıyor, ama kendi vicdan ve kararındaki sızıntı ve çatlağı görmüyor, göremiyor. FETO, sanki CHP’ye virüs bulaştırmış, çekim alanına sabitlemiş, iradesine kelepçeyi vurmuş. Görüyoruz ki, çan çan ötenler FETO’nun yanında hizalanmış. Tenha köşelerde terör örgütleriyle ağız ağıza konuşanların, bu FETO hayranlığı hayra alamet değildir. Varsın CHP, eli kanlı aydınlıkçılar FETÖ’yle bir olsun, bize Antalya yetecektir. Varsın CHP, HDP, PKK yan yana dursun, bize Türk milletinin sevdası kafi gelecektir.”

“Evet Diyenleri Denize Dökmekten Bahsediyorlar. Şu Utanmazlığa Bakar Mısınız?”

CHP’nin çöplüğe gittiğini ve bunun farkında olmadığını öne süren Bahçeli, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un tepki çeken ifadelerine ilişkin ise, “Hayır diyorlar, evet diyenleri de denize dökmekten bahsediyorlar. Şu utanmazlığa bakar mısınız? Şu hazımsızlığa, despotluğa, düşmanca bakışa dikkat eder misiniz? CHP ve hayırsız koronun ne dediğinin, nasıl davrandığının millet nezdinde bir anlamı yoktur” diye konuştu.
Kendilerinin her vatandaşın görüş ve seçimine saygılı olduğunu belirten Bahçeli, “Ancak gelin oyunu bozalım, 16 Nisan’da evet diyelim” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.