Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu Funda Arar milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin

Mansur Yavaş: "Ankara Değişime İnanmış"

31 Mart 2019’da gerçekleşecek yerel seçimler yaklaşırken Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda, Altındağ ilçesinin Aydınlıkevler Mahallesi’ni ziyaret eden Yavaş, buradaki esnafla tek tek görüşerek, sorunlarını dinledi.


Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ziyarette Yavaş’a, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray ve Millet İttifakı Altındağ Belediye Başkan Adayı Hasan Yalçıntaş eşlik etti.
 


 
CADDEDEKİ TÜM ESNAFI DİNLEDİ
Aydınlıkevler Mahallesi’nin en işlek caddelerinden biri olan Çevreli Caddesi boyunca sıralanan esnafın sorunlarını tek tek dinleyen Yavaş’a Altındağlılar da büyük ilgi gösterdi. Yavaş’a, cadde boyunca görüştüğü esnaf ve vatandaşlar alkışlarıyla destek verdi. 
 
 


“1 NİSAN SABAHI HEP BİRLİKTE MUTLU UYANACAĞIZ”
Halkın ilgisi ve coşkusundan memnun olduklarını belirten Yavaş, "Ankara değişime inanmış ve bunu gerçekleştirecek. İnşallah, 1 Nisan sabahına hep birlikte mutlu uyanacağız" açıklamasında bulundu. 
 
 
“ANKARA KARAR VERMİŞ”
Uzun yıllardır seçim çalışmalarına katıldığını belirten İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray ise, “Sayın Başkan aslında seçimi kazanmış. Ankara modernliğe, yeniliğe ve dünya çapında bir Başkent olmaya karar vermis” yorumunda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.