Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 7 Aralık 2023 Gündem Özeti 6 Ağustos 2022 Gündemi 4 Ağustos 2022 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Cumhur İttifakı, Türkiye’yi Şekillendirecek, Tarihin Akışını Değiştirecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “15 Temmuz hain ve kanlı darbe girişimiyle istediğini elde edemeyenlerin ülkemizi ekonomik, siyasi ve sosyal ablukaya alma çabaları kırılacak ve art niyetler Allah’ın izniyle sonuçsuz bırakılacaktır. Aziz milletimizin vicdanında doğan Cumhur İttifakı, 2023'ün güçlü Türkiye'sini şekillendirecek ve tarihin akışını değiştirecektir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam’da düzenlenen Ülkücü Şehitleri Anma Günü etkinliğine katıldı. Etkinlikte konuşan Bahçeli, 27 Mayıs 2011 yılından bu yana Kızılcahamam Ülkücü Şehitler Anıtı’nda buluştuklarını, şehitlerin hatıralarını yad ettiklerini ifade etti.

Türk milletinin istikbal ve istiklalini korumanın, geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sini kurmanın öncelikli hedefleri olduğunu kaydeden Bahçeli, “Türk milleti dünyanın en çetin coğrafyasında, bin yıldır bölünmeden, dağılmadan, yıkılmadan ayakta kaldıysa, bu her şeyden önce içinden çıkardığı fedakâr nesiller sayesindedir. Dününe sadakat gösterenlere, yaşadığı zamanı anlayanlara, gelecekle ilgili büyük hedefleri olanlara tarih ve talih her zaman yol açmış, yol göstermiştir” dedi.

Dün Ankara Kapalı Spor Salonunda 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine katılacak milletvekili adaylarının tanıtım toplantısını gerçekleştirdiklerini, seçim beyannamesinin kamuoyu ile paylaşıldığını anımsatan Bahçeli, şunları kaydetti:

“24 Haziran seçimleri devlet ve milletimizin bekasına yönelik tehditlerin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişiyle bertaraf edileceği tarihi bir dönüm noktasıdır.  15 Temmuz hain ve kanlı darbe girişimiyle istediğini elde edemeyenlerin ülkemizi ekonomik, siyasi ve sosyal ablukaya alma çabaları kırılacak ve art niyetler Allah’ın izniyle sonuçsuz bırakılacaktır.

Aziz milletimizin vicdanında doğan Cumhur İttifakı 2023’ün güçlü Türkiye’sini şekillendirecek ve tarihin akışını değiştirecektir. Milliyetçi-Ülkücü Hareket devletimizin ve milletimizin dara düştüğü her dönemde üzerine düşen tarihi vazifeyi yerine getirmekten imtina etmemiştir.

Yarım asırdır varlığını sürdüren ve ebediyete kadar sürdürecek olan siyasi geçmişimiz buna şahittir. Bizim mazimizde vatanı ve milleti geri planda tutan siyasi körlük hiçbir zaman olmamıştır. Bu coğrafyada fedakârlık dendiği zaman akıllara Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in geliyor olması tesadüfle açıklanacak bir durum da değildir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.