Öne Çıkanlar gündem palandöken çin Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook

MHP'li Adan: Sıfır Sorundan Sırf Soruna

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gündeme getirdiği “sıfır sorun hülyasının” bizzat kendilerinin son zamanlarındaki demeçlerinden de anlaşıldığı gibi artık tamamen iflas ettiğini belirterek, “Türkiye sıfır sorun rüyasından sırf sorun gerçeğiyle uyanmıştır” dedi.

Adan yazılı açıklamasında, bütün komşularının Türkiye’ye düşmanlık gösterdiğini, sınırların kevgire döndüğünü belirterek, ^”Yunanistan bile açıkça hava sahamızı ihlal etmektedir. Yunan Savunma Bakanı’nı taşıyan helikopter Bodrum’un üzerinde gezinmekte ve Türkiye’ye ait adalara havadan çelenk bırakmaktadır. Fakat her nedense bu ihlaller milletimizden gizlenmekte, ne tür tedbirler alındığına ilişkin hiçbir açıklama yapılmamaktadır” dedi.

Güneydoğu’dan her gün gelen şehit haberlerinin yürekleri yaktığını kaydeden Adan, “Sözde çözüm için baldıran zehrini içeceklerini söyleyenler, zehri milletimizin gencecik evlatlarına içirmişlerdir. Verilen her şehidin, akan her damla gözyaşının sorumluluğu ve vebali; daha birkaç yıl önce teröristleri sınırlarımızda davul zurnayla karşılayıp seyyar mahkemelerde aklayanların boynundadır” dedi.

“Sıfır sorun romantizminden son kale realitesine” nasıl gelindiğini soran Adan, “Eğer Türkiye Sayın Başbakan’ın dediği gibi son kale haline gelmişse, bunun nedeni yıllardır surda gedik açtıranlardır. Bu kale bizzat iktidar eliyle yıllardır dövülmektedir. Akillerle, Habur’la, Dolmabahçe ile yasaklanan andımızla, sözde çözüm tiyatrosuyla, kendilerine uydurdukları hukukla bu kaleyi delik deşik eden bu iktidardan başkası değildir” görüşünü savundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.