Öne Çıkanlar palandöken gündem çin Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook

Nazlıaka: "ODTÜ'ye Senin Ağa Babaların Giremedi; Sen Nasıl Gireceksin?"

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, “Senin ağa babaların ODTÜ’ye giremedi sen hangi cesaretle, hangi akılla ODTÜ’ye gireceksin, seni bir kez daha uyarıyoruz” diye seslendi.

Nazlıaka, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında; “Şimdi yapılması düşünülen yol projeleri ile ODTÜ ormanından en az 8 bin ağaç kesilecektir. ODTÜ arazisi yüzde 87’si orman olan bir arazidir. Bu yol sanat yapılarıyla birlikte 24 hektara yakın bir orman alanını yok edecektir. Bu yol yaklaşık 94 hektarlık orman alanının da ODTÜ araziyle olan bütünlüğünü ortadan kaldıracaktır.

“HER ÜÇ KİŞİDEN BİRİ METROYA BİNMEKTEN VAZGEÇMİŞ DURUMDA”
Ankara’nın raylı sistemi kullanan yolcu sayısı bu kentin diğer kentlerle kıyaslanıldığında sadece yüzde 10’unu içeriyor. Ankara’da son 8 yılda raylı sistem kullanan her üç kişiden biri metroya binmekten vazgeçmiş durumda. Ankara’dan yol geçirmek isteyen AKP’nin asıl amacı bellidir. Onlar tankla, kolluk kuvvetiyle giremediği ODTÜ’ye girmek istiyorlar. Buradan Gökçek’e bir kez daha seslenmek istiyorum. 2012 yılında Göktürk uydusunun fırlatılması törenine 3 binden fazla kolluk gücüyle gelen dönemin Başbakan’ı ODTÜ’den nasıl kaçarak çıktı hatırla. Senin ağa babaların ODTÜ’ye giremedi. Sen hangi cesaretle hangi akılla ODTÜ’ye gireceksin, buradan seni bir kez daha uyarıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.