Öne Çıkanlar Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin

TBMM Başkanı Kahraman'ın Yeni Yıl Mesajı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman yeni yıl mesajı yayınladı. Kahraman, yeni yıl mesajında, “2016 yılında maddi ve manevi her açıdan bir silkiniş, atılım, yenilenme ve hamle dönemi olması milletçe en büyük arzumuzdur” ifadelerini kullandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman’ın 2016 yılı mesajı şöyle:

“Dünya ölçeğinde geniş bir kullanıma sahip bulunan Miladi takvim çerçevesinde 2015 yılını tamamlayıp 2016 yılına ulaşmış bulunuyoruz.

İdrak etmeye başlayacağımız yeni yılın, ‘Her dem yeniden doğarız, bizden kim usanası!’ diyen Yunus Emre’nin dile getirdiği şekilde, tüm insanlık, milletimiz ve tek tek fertler olarak her birimiz için bir yeniden doğuş, manevi diriliş, hatalardan arınma, huzur ve mutluluğa erişme vesilesi olmasını niyaz ediyorum. 2016 yılında maddi ve manevi her açıdan bir silkiniş, atılım, yenilenme ve hamle dönemi olması milletçe en büyük arzumuzdur.

2016’nın vatanımız için huzur, milletimiz için sağlık, afiyet ve başarılar ile dolu olmasını diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.