Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 400 Milyon Turist Entübe Sayısı ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kuşadası Belediyesi Kara Harp Okulu yapı kredi

“Temamız, 'Gelenek', 'Vefa' ve 'Yenilik”

Mazlum ve mağdur coğrafyalarda bayramı gözyaşıyla karşılayan tüm insanlara selam gönderen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, "Güçlü, büyük Türkiye olarakliderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte inşallah mazlum, mağdur coğrafyalardaki kardeşlerimize el uzatmaya, onlar için dimdik duruş sergilemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla genel merkezde parti teşkilatıyla bayramlaşma programında konuşma yaptı.

AK Parti'nin 18 yıllık bir serüvene sahip olduğunu vurgulayan Sarıeroğlu, şöyle devam etti:

"17 yıllık iktidarı süresince büyük bir başarı hikayesi yazan AK Partinin yeni yaşının kutlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah 23 Ağustos'ta Genel Merkez'imizde doğum günümüzü kutlayacağız. 'Türkiye sevdasıyla yaşımız hep 18' diyeceğiz. 17 yıllık tecrübemiz, dinamik yapımızla inşallah daha nice yıllar vatanımıza milletimize, tüm Müslüman alemine hizmet etmeye, onlar için çalışmalar yapmaya, devrim niteliğinde düzenlemeler yapmaya ve Türkiye'yi çok daha iyi yerlere getirmeye inşallah devam edeceğiz." dedi.

"Türkiye'miz ile ilgili büyük hedeflerimiz var"

Eylül ayında AK Parti'nin kongre sürecine gireceğini anımsatan Sarıeroğlu, "Temamız, 'Gelenek', 'Vefa' ve 'Yenilik'. Bu üç derin kavramı, partimizin tüm hücrelerinde, gönülden gönüle çalışmaları içselleştireceğimiz yeni bir süreci hep birlikte çalışarak başlatmış olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Sarıeroğlu, AK Parti'nin büyük hayalleri ve hedefleri olduğunu, zorlu coğrafyaya sahip Türkiye'nin geçtiği süreçlerde bugüne kadar hep dik durduklarını, durmayı da sürdüreceklerini bildirdi.

Türkiye'nin 4 yıllık seçimsiz bir döneme girdiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, şunları kaydetti:

"Yapısal reformlarla yargıdan sağlığa her alanda ortaya koyacağımız güçlü paketlerle inşallah önümüzdeki 4 seneyi Türkiye için yeni bir sıçrama alanı, atılım dönemi olarak çok iyi bir şekilde değerlendireceğimizi ifade etmek istiyorum. Kalkınma Planımız, Meclis'in tatile girmeden önce çıkardığı paket ile devreye girdi. Ekonomi ile ilgili paketlerimiz devreye girdi. Hep birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimize dört elle sahip çıkacağız. AK Parti teşkilatları olarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında her daim dimdik durmaya devam edeceğiz." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.